Bli en bättre pokerspelare med hold ém skolan
Missa inte dessa fantastiska starterbjudanden!

Regler och villkor tillämnpas, spela ansvarsfullt. 18+

Unibet ger $100-pokerbonus till alla nya kunder!

Spela Poker hos Unibet och få €1000 i välkomstbonus!

Betway ger 500% upp till $5000

»» Fler erbjudanden här.

Läs om Unibet bonus
Läs här om Unibet bonus eller den här artikel om Betway bonus.

Den här sidan som listar pokerbonusar skriver också om Unibet bonus.


·Hold em skolan
·Blandade ämnen
·Cashgame
·Money management
·Online poker
·Pokerböcker
·Pokererbjudande
·Pokerturneringar
·Spelmonopol
·Strategi
·Texas holdém reglerPokerturneringar & onlineturneringar

Här hittar du alla artiklar som handlar om pokerturneringar.

WSOP 2008

World Series of Poker är kulmen på den internationella pokersäsongen och WSOP 2008 blir definitivt inget undantag. I år kommer hela 55 WSOP-turneringar spelas på casinot Rio i Las Vegas, Nevada och miljontals dollar kommer att betalas ut i prispengar.

Den största höjdpunkten är förstås WSOP Main Event – turneringen som brukar kallas för poker-VM i Sverige. Inköpet i Main Event är 10 000 dollar och spelet är, som det varit ända sedan 1971, No Limit Texas Holdem. Förra året ställde hela 6 358 spelare upp i turneringen och den sammanlagda prispotten var nästan 60 miljoner dollar. Amatörspelaren Jerry Yang från USA vann tävlingen och snodde åt sig åtta av miljonerna. Bästa svensk var Stefan Mattsson som slutade på plats 22 och fick $333,490. Main Event 2008 startar 3 juli och finalbordet spelas 16 juli.

Läs mer: WSOP 2008


Så lyckas du i multitable-turneringar

Multitable-turneringar är idag den klart populäraste spelformen både på nätet och i live-sammanhang.

Det är den typen av poker som får störst bevakning i TV och tidningar och det är främst turneringsspelare som är pokerrummens stora affischnamn. Men det är inte så konstigt att turneringsformatet drar flest spelare. För en spelare som bara är villig att avvara några dollar på poker är det perfekt. Säg att en turnering kostar $2 och har 200 spelare, då finns en prispool på $400 att spela om och vinnaren får ett par hundra dollar trots att insatsen bara kostar som ett aftonbladet med TV-bilaga.

Läs mer: Så lyckas du i multitable-turneringar


Svenska framgångar i WSoP 2007

De senaste åren har vi i allt mer ökande omfattning fått glädjas åt svenska spelares framgångar i WSoP och år efter år har en svensk tagit sig till finalbordet i den största tävlingen av dem alla: WSoP $10000 Texas hold'em main event.

WSOP 2005 & 2006

Men låt oss ta en titt på föregående års framgångar innan vi tittar på årets resultat. WSoP 2005 var ett bra år då inte mindre än 19 svenskar fick prispengar i Main event och Daniel Bergsdorf kom sjua och vann $1 300 000.

Läs mer: Svenska framgångar i WSOP


WSOP 2007 – vem blir
den historiske segraren?

Sedan starten under små förhållanden på 70-talet har World Series of Poker, världens största pokerturnering, vuxit upp till ett oomtvistat, årligen återkommande, världsmästerskap.

I WSOP 2006 deltog smått obegripliga 8.000 spelare i huvudtävlingen, vilket skapade ett förstapris på osannolika 12 miljoner dollar, vilket kaliforniern Jamie Gold kammade hem och sedan mycket motvilligt delade med sig av.

Läs mer: WSOP 2007 – vem blir den historiske segraren?


Hur man spelar Turbo Texas
hold'em Sit & Go

En Sit & Go är en pokerturnering som oftast består av ett, eller ett fåtal bord, och till skillnad från vanliga turneringar som är schemalagda så startar en Sit & Go så fort alla platser är tagna. Sit & Go finns på de flesta online poker sajter.

Turbo Sit & Go

I en vanlig Sit & Go så höjs mörkarna kanske var 10:e minut men i en "Turbo" Sit & Go så höjs de betydligt oftare, ibland t o m vart annan minut. Detta betyder att du inte får lika lång tid på dig att vänta på bra kort eller för den delen ens tid att agera när du väl har en hand du vill spela som i en vanlig Sit & Go.

Läs mer: Hur man spelar Turbo Texas hold'em Sit & Go

Publicera artikel · Om holdemskolan.se · Sitemap · Pokerbonus

Den här webbplatsen innehåller annonser och affiliatelänkar.