Bli en bättre pokerspelare med hold ém skolan
Missa inte dessa fantastiska starterbjudanden!

Regler och villkor tillämnpas, spela ansvarsfullt. 18+

Unibet ger $100-pokerbonus till alla nya kunder!

Spela Poker hos Unibet och få €1000 i välkomstbonus!

Betway ger 500% upp till $5000

»» Fler erbjudanden här.

Läs om Unibet bonus
Läs här om Unibet bonus eller den här artikel om Betway bonus.

Den här sidan som listar pokerbonusar skriver också om Unibet bonus.


·Hold em skolan
·Blandade ämnen
·Cashgame
·Money management
·Online poker
·Pokerböcker
·Pokererbjudande
·Pokerturneringar
·Spelmonopol
·Strategi
·Texas holdém reglerBlandade ämnen

Här hittar du alla artiklar som handlar om blandade ämnen.


Människa fortfarande
bättre än pokerrobot

För några år sedan chockades pokervärlden då den välkända nyhetssajten WIRED publicerade en artikel om en pokerobot vid namn WinHoldem.

Enligt artikeln kunde WinHoldEm spela och vinna mot människor. Något som då allmänt ansågs vara omöjligt. Men WinHoldEm kunde bara uppvisa vinst vid speciella omständigheter, t ex krävde den att det skulle vara fulla bord och klara sig endast på riktigt låga nivåer i fixed limit Texas hold'em. Sedan dess har utvecklingen gått framåt och på universitetet i Alberta bildade man en speciell grupp GAMES vars mål var att ta fram mjukvara med bra AI passande spel.

Deras första publika resultat var Poker Academy, som användes i undervisningssyfte och som var tillräckligt bra för att kunna slå nybörjare.

Läs mer: Människa fortfarande bättre än pokerrobot


Hundar, tilt och turnering

Helgen är över, och en ny vecka är igång! När man spelar alldeles för många timmar per dag har spelet en tendens att bli tråkigt, och tycker man att det är tråkigt, så vinner man knappast några stora pengar.

Jag brukar därför försöka lura mig själv, så gott det går. Lura mig själv att det ska bli ”ooooerhört intressant” att se vad den där personen hade på hand. Men kanske gör variationen, med mer turneringar och andra former än limit, att man håller sig skärpt.

Det är ett knepigt läge, vill man inte ha någon chef - så måste man istället ha lite disciplin - och försöka vikariera som sin egen chef. Är man uttråkad och spelar på rutin, så kan du spela hur tokigt du vill, ingen kommer att knacka dig på axeln och säga åt dig att du måste ta ledigt några dagar för att du spelar som en kratta. Och ingen bjuder på tårta när du ökat inkomsterna.

Läs mer: Hundar, tilt och turnering


Krig! Om natten!

Hur kommer det sig att pokerspelare nästan alltid är trötta? Jag har börjat resonera kring mina tillkortakommanden, vilket är att ge sig in på djupt vatten - och be för livet att man klarar sig =).

I generella ordalag så är alla pokerspelare jag känner, trötta varelser, förutom på nätterna. Tjejen bad mig åka och besiktiga hennes bil igår, eftersom hon inte skulle hinna. En (tveksamt) hjälpsam person som man är så säger jag javisst - men när jag får höra att tiden för besiktning är kl. 13.00 tänker jag stilla -GUD SÅ TIDIGT! Om hon bara visste vad hon ber mig om!

Läs mer: Krig! Om natten!


Katastrofer, sannolikhet och briljans!

Helgen har börjat som en smärre katastrof, men som pokerspelare är man van – och ska lugnt acceptera och spela vidare. Där har vi den utopiska teorin, verkligheten ser annan ut.

Ett märkligt faktum är att om en dag går åt skogen, så är det 99% risk att resten av dagen bara går åt ett håll, ännu mera nedåt!

Jag vet det här, men det spelar ingen roll. Trots tusentals sessioner, som alla sagt samma sak. Har du otur nu, möter du fyrtal med din kåk tre gånger på en timme. Så blir det ofta inte bättre, och vad gör man med den kunskapen? Jo, man tar tag i den, tittar på den med skepsis – och förkastar precis allt vad den säger! I rättvisans och logikens namn, så ska det bli ändring! De här galningarna, som precis dragit ut min fina kåk – ska snart få se, att det kostar att spela som dom nyss gjort!

Läs mer: Katastrofer, sannolikhet och briljans


Proffs, pengar och motstånd

De flesta som spelar poker som jobb, ser det som ett jobb – mer eller mindre. Likt t.ex. aktiehandel, att med så liten risk som möjligt – tjäna så stort som möjligt.

Inget som är sådär olikt andra jobb, egentligen. Då företagets mål brukar vara detsamma, lite utgifter och gärna mycket inkomster.

Det finns undantag, ”glidare” som alltid verkar ha otroligt roligt, och som ofta syns i varenda stor turnering. Han eller hon, verkar ha kommit från ingenstans – och tagit pokervärlden med storm! Helt utan ansträngning, sorglöst, med talang i överflöd! Livet leker, pengarna rullar in – och vi sitter hemma i soffan och tänker; ”Mmm.. Det är kul när det går bra för folk, jättekul…

Läs mer: Proffs, pengar och motstånd


Hur viktig är turen i poker?

Hur viktig turen är i poker är en fråga som tenderar att bli av filosofisk karaktär. Man skulle ju kunna fråga sig om tur verkligen existerar.

Om vi ser allting som händer omkring oss som slumpmässiga händelser, som förvisso har olika sannolikheter att inträffa, skulle man kunna hävda att det inte finns någon tur i poker. Allt som händer är bara slumpen.

Läs mer: Hur viktig är turen i poker?Publicera artikel · Om holdemskolan.se · Sitemap · Pokerbonus

Den här webbplatsen innehåller annonser och affiliatelänkar.