Bli en bättre pokerspelare med hold ém skolan
Missa inte dessa fantastiska starterbjudanden!

Regler och villkor tillämnpas, spela ansvarsfullt. 18+

Unibet ger $100-pokerbonus till alla nya kunder!

Spela Poker hos Unibet och få €1000 i välkomstbonus!

Betway ger 500% upp till $5000

»» Fler erbjudanden här.

Läs om Unibet bonus
Läs här om Unibet bonus eller den här artikel om Betway bonus.

Den här sidan som listar pokerbonusar skriver också om Unibet bonus.


·Hold em skolan
·Blandade ämnen
·Cashgame
·Money management
·Online poker
·Pokerböcker
·Pokererbjudande
·Pokerturneringar
·Spelmonopol
·Strategi
·Texas holdém reglerPokererbjudande

Här hittar du alla artiklar som handlar om pokererbjudande däribland unibet bonus och betway bonus.

Unibet Bonus

Unibet är ett svensk spelföretag som är listat på stockholmsbörsen. Mest känt är unibet förmodligen för att man sponsrar/arrangerar Pokermiljonen som sänds i TV4.

Unibet är perfekt för dig som är svensk. Du spelar på en trygg och säker pokersajt som har snabba utbetalningar. Du har chans att kvala in till tv-programmet pokermiljonen i TV4, du har tillgång till svensk telefonsupport och framför allt så erbjuder Unibet mycket fömånliga bonusar vid din första insättning.

Läs mer: Unibet Bonus


Bonus hos Betway

Betway är ett stort och välkänt pokerrum som erbjuder förmånliga sign-up bonusar. Dessutom är pokervinsterna skattefria för svenska spelare.

Just nu har Betway en enormt bra bonus där betway.com femdubblar din insättning upp till $5 000. Det vill säga att du får 500% upp till $5000 i pokerbonus hos Betway.com.

Som vanligt behöver du spela in ett visst antal poäng beroende på hur mycket bonus du vill hämta ut. För varje dollar som du hämtar ut i bonus behöver du spela in 30 bonuspoäng. Din pokerklient kommer vara uppdaterad med hur många poäng du spelat in för tillfället.

Läs mer: Bonus hos Betway


Hitta bästa pokerbonusen
och få fart på pokerkarriären

Hade du tänkt göra som alla andra och börja spela poker? Om det är fallet, gör då inte misstagen som så många innan dig redan gjort.

Försök studera spelet så att du kan anamma en vinnande spelstrategi så fort som möjligt. Nätet är fyllt av pokerartiklar, i och för sig av blandad kvalitet, men sovrar du lite kan du finna mycket läsvärt. Du kan också hitta flertalet böcker i din närmsta bokhandel, och de är i flesta fall mycket bra för den som vill börja spela poker på nätet.

Läs mer: Hitta bästa pokerbonusen och få fart på pokerkarriärenPublicera artikel · Om holdemskolan.se · Sitemap · Pokerbonus

Den här webbplatsen innehåller annonser och affiliatelänkar.