Bli en bättre pokerspelare med hold ém skolan
Missa inte dessa fantastiska starterbjudanden!

Regler och villkor tillämnpas, spela ansvarsfullt. 18+

Unibet ger $100-pokerbonus till alla nya kunder!

Spela Poker hos Unibet och få €1000 i välkomstbonus!

Betway ger 500% upp till $5000

»» Fler erbjudanden här.

Läs om Unibet bonus
Läs här om Unibet bonus eller den här artikel om Betway bonus.

Den här sidan som listar pokerbonusar skriver också om Unibet bonus.


·Hold em skolan
·Blandade ämnen
·Cashgame
·Money management
·Online poker
·Pokerböcker
·Pokererbjudande
·Pokerturneringar
·Spelmonopol
·Strategi
·Texas holdém regler


Hitta bästa pokerbonusen
och få fart på pokerkarriären

Hade du tänkt göra som alla andra och börja spela poker? Om det är fallet, gör då inte misstagen som så många innan dig redan gjort.

Försök studera spelet så att du kan anamma en vinnande spelstrategi så fort som möjligt. Nätet är fyllt av pokerartiklar, i och för sig av blandad kvalitet, men sovrar du lite kan du finna mycket läsvärt. Du kan också hitta flertalet böcker i din närmsta bokhandel, och de är i flesta fall mycket bra för den som vill börja spela poker på nätet.

Du ska också se till att du spelar på sådana nivåer som din bankrulle klarar av, många före dig har gjort misstaget att sätta sig vid ett bord med halva första insättningen bara för att se allting försvinna i ett nafs. Nog med förmaningar.

Det finns också en del saker du kan göra för att få ett extra tillskott till bankrullen som gör att dina chanser att faktiskt vinna pengar ökar avsevärt.

Pokerbonusen

När du ”signar upp” hos ett pokerrum på Internet har du nästan alltid chansen att plocka hem en bra pokerbonus, eller sign-up bonus som det brukar kallas. Detta är pengar som du alltid bör utnyttja. Ett erbjudande kan låta något i still med: 100 % upp till $200, eller 100% match up to $200.

Detta betyder således att om du sätter in $200, och spelare de händer som krävs för att bonusen ska lösas, kommer pokerrummet ge dig ytterligare $200. Dessa pengar kommer att ge dig lite mer att spela för, och risken att förlora alla pengar direkt minskar avsevärt.

Reload-bonusen

Ibland erbjuder pokerrum också reload-bonusar, vilka fungerar som en välkomstbonus men går att lösa även för befintliga spelare. Ser du ett sådant erbjudande ska du naturligtvis ta det.

Freerolls

En annan klok idé för nybörjarspelaren är att spela så många freeroll-turneringar som möjligt. Dessa är gratis att delta i men har ändå prispengar du kan vinna. På företagssvenska är detta alltså en ”win-win situation”. Samtidigt som du kan utveckla dina pokerkunskaper har du chansen att bygga på bankrullen – allt utan att det kostar dig ett öre.

Rakeback

Även om dessa bonusformer är bra för nybörjarspelaren bör du leta efter bra rakeback-erbjudanden när du börjar spela poker mer seriöst. Rake är den avgift som pokerrummen tar ut för att spelare ska få tillgång till deras pokerspel. Den tas ut som en procentuell del av potterna i cash-games, och som avgifter i turneringar.

En spelare som lägger ner en del tid på pokern betalar ofta ofantliga summor i rake, och fyrsiffriga belopp per månad är inte alls ovanligt, och då pratar vi dollar.

När du börjar att spela poker med rakeback får du tillbaka en del av den rake du betalar och det går ibland att hitta erbjudanden upp till 50 % på vissa pokernätverk. För att komma igång med pokern, och få en god start på karriären, är det bra, och nästan nödvändigt, att du letar så bra pokerbonusar som möjligt.


Fler artiklar om poker
· Unibet Bonus
· Betway Bonus
· Hitta bästa pokerbonusen och få fart på pokerkarriären
Publicera artikel · Om holdemskolan.se · Sitemap · Pokerbonus

Den här webbplatsen innehåller annonser och affiliatelänkar.